Home  |  Producten  |  Services  |  Over ons  |  Contact
NederlandsEnglish
Coops & Nieborg heeft Lagendijk Equipment overgenomen

Kranenbouw

Elke kraan wordt ontworpen en berekend naar wens van de klant. Door de ruim 45 jaar ervaring, levert Lagendijk hoge kwaliteitskranen, welke kunnen voldoen aan extreme (weers) omstandigheden en klasseneisen waaronder DNV, FEM, Llyod's, Veritas etc. Ook het leveren van maatwerkprojecten, zoals offshore kranen, oliebestrijdingskranen, pipe transfer kranen, verrijdbare kranen t.b.v. dredging industrie en bunkermasten behoren tot de productiemogelijkheden.

 

Het gebruik van "heave compensation" systemen voor offshore kranen kan worden toegepast als "passive heave compensation (PHC)"," active heave compensation (AHC)" en "constant tension (CT)" (lees meer onder offshore kranen).

 

De installatie van de kraan op een schip kan o.a. worden voltooid vanaf een eigen ponton. Dit ponton ligt op een uitstekende locatie in de rustige kanaalarm tegenover de loswal van Wemeldinge. Ook is het mogelijk om de plaatsing uit te voeren op locatie van de opdrachtgever of werf zelf. Onze eigen 24 uurs servicedienst garandeert een wereldwijde ondersteuning en levering van reserveonderdelen.

 

Na installatie van de kraan, worden onze producten uitvoerig getest op een proeflast van 125%. Deze tests worden alleen uitgevoerd door onafhankelijke gecertificeerde keuringsinstanties. Na een succesvolle keuring, wordt het kraanboek afgegeven aan de eigenaar. Dit kraanboek garandeert de bouw onder klasse en een veilige werking van onze producten.

 

Door de jarenlange ervaring in ontwerpen en vervaardiging van eigen constructies, heeft Lagendijk Equipment zich geprofileerd in het topsegment van de markt.

 

Ons motto is: "alleen perfect is goed genoeg".

Visit us on Coops & Nieborg

Contact informatie

Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling
Telefoon: +31 598 395500
E-mail: sales@coops-nieborg.nl

 

(klik op de foto voor een vergroting)
sitemap  |  website disclaimer  |  terms and conditions  |  copyright by lagendijk-equipment  |  ontwerp: hrv-reclame